Detta inlägg innehåller affiliatelänk

Vårt ”kioskförråd” (Läs inlägget jag skrivit om vår kiosk) är påfyllt och flickorna var överlyckliga när dom fick öppna leveransen från Matsmart . Deras lycka när dom såg gretagris ”kinderäggen” vart rätt obetalbart. Dom berättade allt dom kunde köpa och när jag påpekade att dom faktiskt bara har 20 kronor var att handla för så tittade dom på mig som om jag inte var riktigt klok. Funderade ett tag och sa sedan att dom kunde ju handla under flera gången – alltså lördagar och det fick jag ju hålla med dom om att det kunde dom.

Billig pickninck

Mamma här är ju Picknickmat utbrister 3 åringen och tar upp ballerinakexen och dom glutenfria kakorna. Dom häär är mina säger hon och tar upp dom lite för dyra kakorna jag slängde ner i varukorgen från LU. Stora femåringen tar pepparkaksbollarna med choklad, tittar på mig och säger ”allvar mamma, det är ju inte jul nu”. Nehe men skit i att äta dom då. Men nä det behövdes inte, hon kunde nog offra sig ändå trots allt och det, det var ju tur 😉

Goe-dricka till mamma

Fick det också bli! Jag ÄLSKAR att dricka Cava-Aperol, men jag tycker inte om att känna mig full eller påverkad, så jag har kommit på den briljanta iden (tycker jag iallafall) med att ha alkoholfritt mousserande vin istället för Cava. På så vis så minskas alkoholhalten i drycken och jag kan njuta av en drink när jag känner för det, blir sällan (läs aldrig) mer än en och ytterst sällan oftare än 2 kvällar i veckan under sommaren. Men för mig är det lite extra lyxigt 🙂

Har du någon favoritdricka under sommaren?

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.