I samarbete med Mynt

Som ni vet har jag en enskildfirma,
i detta så har jag då min skönhetssalong och sedan har jag även kopplat Budgetmorsan till det. Det är så enkelt, allt jag gör är att lägga till en SNI-kod. Jag har två olika företag, men egentligen bara ett.

Coronatider och småföretagande

Just nu, är det skit, det går jättedåligt för min lilla skönhetssalong och pengarna dom rullar inte in, det är inte ens så mina inkomster, täcker utgifterna. Som tur är, så går Budgetmorsans inkomster in och räddar upp det så att min egna privatekonomi inte blir drabbad lika hårt som annars. Vilket är jätteskönt. Jag går hela tiden i tankarna om att jag kanske borde avveckla min salong, det är kanske tid för det nu. Nu innan det blir värre.

Det tar minst ett år att etablera ett företag

Heter det ju, ja det gör det kanske. Men det var nog innan Corona. Tanken att jag skulle behöva lägga ner känns som ett misslyckande. Men samtidigt så vet jag att där är möjligheter för att hålla mig flytande, utan att behöva blanda in min egna privatekonomi. Jag vet att många företag har det extra tufft nu och det ginns ju något som heter checkkredit
Med en checkkredit får företaget en kreditlimit som kan användas när den behövs. Det är lite som ett kreditkort där man kan spendera upp till en maximal kreditlimit. Allt eftersom man återbetalar med kassa som företaget tjänar över tiden återgår den tillgängliga krediten till den ursprungliga kreditlimiten.
Det hade varit ett alternativ, om jag hade varit säker på att jag vill hålla igång min salong. Men nu är jag inte säker på det. Inte alls faktiskt. Misslyckande känslorna går väl ihop med att det inte gick så bra som jag önskade, som jag ville och det, det tycker jag är synd. Men jag känner samtidigt att jag vill kunna lägga ner mer energi på Budgetmorsan och frihetskänslan som jag ville att salongen skulle ge mig, är inte där alls.

Att driva budgetmorsan

Har verkligen blivit en passion och jag tycker det är så så så himla kul att få lov att interagera med er alla. Precis lika kul är det med de kunder jag har i Salongen, men det tar tyvärr mer än det ger.
Jag ser verkligen utvecklingsmöjligheter tillsammans med er och det hade varit så himla roligt att kunna driva Budgetmorsan mot högre höjder, att kunna lägga ner den energin som det behövs för att kunna få det att bli så bra som jag önskar.
Vad tror ni, vad tycker ni? Är det dags att lägga ner skönhetssalongen?

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.