Innehåller affiliatelänk för granngården

Hej mina vänner! Nu har vi fått igång och upp våra armeringsjärn till vindruvorna, tanken är ju att vi ska låta dom klättra här uppför och sedan vidare upp in under taket på altanen ❤ Så himla häftigt och mysigt kommer det bli!

Vi har köpt våra druvor på granngården och sorten vi valde var den blå druvan ”blå burgunder” och den har redan börjat växa så galet mycket, ja alltså för att vara planterad ute i April och med tanke på att det är på ”friland”. Helt magiskt och jag är verkligen helt lyrisk över att vi kommer ha massa vindruvor om några år! Så himla häftigt!

Visst blev det fint med armeringsjärnen? Jag älskar verkligen armeringsjärn och jag kan verkligen visualisera hur det kommer se ut med druvornas vackra blad och blåa klasar.
Mange har fäst det i uterummet och det är ju även han som körde till Byggmax och hämtade det jag hade beställt där.

Jag har ju armeringsjärn lite överallt här hemma, vid mina rosor, i vårt staket, i växthuset och snart (allt är relativt) även på framsidan 🙂

Hur jag planterade mina vindruvor

Jag har en sandjord, nästan 50/50 sand/jord. Sanden jag valde var 0,8mm från ett grus-företag och jorden kommer från tippen. Jag har även dumpat en bokashispann där. Sedan planterade jag plantorna, jag har 3 i varje pallkrage, det är egentligen lite för tätt. Men jag bestämde mig för att det var så jag vill ha det!

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.