Betalt annonssamarbete med Mjällbusters

Mirakelkur mot mjäll

Hej godingar! Sedan jag skrev inlägget om hur sällan jag tvättar håret och om ”mitt” torrshampoo – läs inlägget här. Så har jag fått massa frågor om mjäll och hur man blir av med det. Jag är tyvärr inte någon husläkare och/eller frisör så jag har inte riktig koll på det här med mjäll… Men jag vet hur jobbigt det kan vara att aldrig känna sig bekväm i att ha svarta kläder pga ”snöflingor” och hur mycket det faktiskt kliar. Det har varit sådana problem med mjäll så just nu är jag inne i ett litet ”kosta vad det kosta vill” och allt som går att provas har verkligen provats.

Mirakelkur mot mjäll

Är det något jag inte hittat så är det en mirakel”hemma”kur för mjäll.
Tonåringarna här hemma har mjäll och tär en del på dom. Så när ni började ställa frågor om det så förstod jag inte varför jag själv inte hade försökt att ta reda på det… Jag googlade runt en hel del men hittade inte något som egentligen var sådär garanterat.
Men så hittade jag detta som ska vara ett bra och effektivt mjällschampo

Hur blir jag av med mjäll?

Mjällbuster är en behandling under 5 dagar.
Därefter så ska man underhålls behandla 1-2 gånger i veckan.
På Mjällbusters hemsida så tipsas det även om Probiotika för en sund tarmflora. (Visste ni att många problem med hår och hud kan komma från vår mage?) Alltså, genom att balansera upp tarmen kan svampinfektioner minimeras ur kroppen och därmed också minska mjällen.
Att kombinera mjällschampo med probiotika är med andra ord rena mjälldödaren.
Det är deras Ägare som utformade shampot, eftersom han själv hade mjäll och inte hade hittat ett schampo som fungerade för honom.
Det är utformat för vårt skandinaviska klimat.
Det är tillverkat i Sverige, faktiskt i Svedala så för mig är det ju närproducerat 😉

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.