Jag saktar ner, mycket. Min arbetstid minskar, fokus ligger på hemmalivet, på barnen och jag bromsar mitt ekorrhjul och jobbar mindre. Min väg mot ett ekonomiskt fritt liv börjar nu. Jag väljer att lägga mer fokus på bloggen, på instagramkontot och på Budgetmorsan i helhet.

Jag har så enormt många planer och ideer och jag är så otroligt taggad över att få börja denna resan med er, jag är så stolt och så glad över att du väljer att vara här och att ni tillsammans är så många som är här inne och läser. För sanningen är att jag är ju galet dålig på allt vad det här med marknadsföring, seo och att synas heter. Så om ni kan och vill hjälpa mig i detta så får ni jättegärna dela det jag gör till era nära och kära!

Kvinnliga företagare

Det bidde ett företag i företaget. Jag har ju en enskild firma för min salong. Nu har jag även skrivit in SNI-kod 58.190 – alltså influencer. För att jag saktar ner, precis som min dröm är, men för att jag ska kunna sakta ner från ”ekorrhjulet” så måste något annat hjul snurra och helst lite sådär i bakgrunden, utan att varken du eller jag påverkas av det negativt. Det kommer att te sig genom reklam främst och samarbeten. Det jag håller på med det ska vara ärligt. Jag vill att detta ska bli bra och det kommer det bli. Jag kommer alltid att köra med öppna kort med er. För utan er, är budgetmorsan ingenting.

Ekonomiskt fri

Det är ju detta som är mitt mål, att kunna bli ekonomiskt fri. Att bli ekonomiskt fri, blir jag genom Downshifting. Men jag vill även kunna leva som jag vill redan nu. Därför går mitt liv upp och ner, ibland sparas det väldigt mycket pengar och ibland, så spenderas det desto mer. Jag vill aldrig känna att jag inte kan köpa det jag vill ha, jag vill ha pengar. Men jag vill också vara glad och tacksam för det jag har.
Det kommer komma ännu fler inlägg om just detta här på bloggen.

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.