Del 3:

Vi har veckopeng och lördagsgodis till våra barn,
ja alltså dom får en veckopeng, som dom får handla lördagsgodis för.
Vi har köpt hem roligare godisar från Matsmart likt dessa och sedan dukar vi upp med dom, frukt, popcorn och ofta även russin, ett glas läsk/saft och sedan prissätter vi allt och barnen får välja vad som vill köpa.

Vi gör det till en lek

Samtidigt som vi lär dom om ekonomi och prioriteringar, att man bara kan handla för det man har pengar till. Men vi tar fram en leksakskassa och som sagt är alla varorna prismärkta. Vi har handlat godis från Matsmart.se men även från när det är billigt lösgodis (dock inte i dessa tiderna).

Stycksakerna

Är det som mina barn tycker är roligast att köpa och jag sätter höga priser på det i min kiosk, dels för att det kostar så mkt om man skulle handla det i en riktig kiosk och dels för att det blir mindre godis för dom att kränga då 🙂

42% rabatt

Denna del innehåller affiliatelänk

När jag handlar på Matsmart så ska det vara saker som verkligen är prisvärt och som vi kommer att använda – jag har lärt mig det den hårda vägen. Just nu tyckte jag att där var ovanligt mycket till utflykter, som var prisvärt – eller så är det för att jag ändå handlar nu och då känns det prisvärt. Men något jag alltid gör när jag handlar, det är att se till så att jag kommer upp till 500kr så jag får fri frakt, annars tycker inte jag att det är värt. Ibland så har jag pratat ihop mig med vänner om där är något dom vill ha också får vi fri frakt tillsammans 🙂
Men hörni, se till att vara prismedvetna! Även på matsmart! ❤

Vill ni ha ett litet hack hur du kan få 10% rabatt på matsmart? Skicka ett meddelande till mig på Instagram så berättar jag ❤

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.