Hej! Hur mår du?

Jag mår bra! Idag har dagen gått i ett men det har varit en bra första del av dagen och jag är nöjd. Jag hade ett tidschema idag för att jag känner att det är det jag behöver för att kunna få gjort mina saker som ska bli gjorda. Jag är helt enkelt en ”list-person”.

Min lista denna förmiddag såg ut såhär:

ett snabbt blogginlägg

För jag så gärna vill säga hej till er, men inte mer. För på min lista så står det, Sätt dig utomhus och bara vara. Det är så viktigt med återhämtning. Även om det inte är några direkt överdrivet jobbiga sysslor som jag sysslat med idag. Så har jag verkligen skött det jag ska sköta och det känns så himla bra! Jag lyssnade på boken ”bädda din säng” via Nextory. Där stod det att om man bara klarar av att börja dagen med något så litet som att bädda sin säng, så kommer resten av dagen att flyta på. Om dagen ändå gick åt helvete, så kom du åtminstone hem till en bäddad säng. Så i morse så bäddade jag min säng 😛 Och än så länge så är jag nöjd med min dag och jag är helt säker på att det är något jag kommer få fortsätta vara – för jag ska ju till mitt arbete! ❤

Glädjande nyheter

Jag är både glad och tacksam, jag går på ett mamma vikariat för tillfället (även om jag är fast anställd). Igår fick jag reda på att hon jag går för. Vill vara hemma lite längre än planerat. Så nu är chansen stor att jag kommer få förlängt 6 månader till och jag är så himla glad för jag älskar verkligen att arbeta med den personen jag arbetar med och jag älskar att arbeta på det viset jag arbetar, så jag är tacksam!

Vad är du tacksam för idag?

Glöm inte bort att vara tacksam, det är så viktigt att tänka på alla fina saker som finns i ens liv, även när det känns lite jobbigare, som i dessa tider.

Nu ringde klockan

Och det är tid för mig att stänga av datorn och ”bara vara”.

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.