Å åtminstone om jag har två koppar kaffe. Fy för imorse gjorde det ont i varje liten kroppsdel här hemma, hos oss alla tror jag. Hemresan igår gick bra, men vi åkte på eftermiddagen och barnen somnade såklart i bilen, vilket gjorde att dom sov 2h mellan 15 och 17 typ. Det är inte det mest optimala. När sånt händer, så försöker jag ställa om min egna inställning framför något annat. Jag bestämmer mig för att det får bli en senare läggning, dom får titta film i sin säng och dom får ligga och prata längre fast vi sagt godnatt. Problemet var ju bara att jag var trött. Så jag gick och la mig i min säng och dom i sin säng. Dom lyssnade på min spellista jag gjort ”godnatt mina skatter” på Spotify och jag la mig i sängen och, somnade vid 21 tiden. När klockan är 22.30 kommer en sur Lily in och tycker jag ska sätta på musiken… Då hade den tystnat. Så det var bara att starta den igen, jag somna om omgående. Hur länge hon faktiskt var vaken, det vet jag inte. Zoey hade iallafall somnat när Lily kom in.

Datorn startades lite senare än tänkt

Pågrund av vår sena morgon. Mange är permitterad på måndagar from idag. Så han tog kidsen till förskolan aningens senare än vanligt, han drog igång en maskintvätt och sedan stack dom. Jag fotade lite till bloggen och sedan svängde jag ihop mina kaffe och packade badväskan till i eftermiddag – sista simningen för Lily idag. Så idag startades inte datorn förrän 07.01 men pga kaffet så satte jag mig inte här förrän 07.16

Vad gör jag då på datorn så här tidigt?

Jag öppnar upp och kontrollerar mina samarbeten, så alla är nöjda och även hur ni tagit emot ett samarbete, det är det viktigaste för mig. Att jag valt bra samarbeten för er. Ja såklart vill jag tjäna pengar också. Men det är inte allt, det finns hur många olika företag som helst jag hade kunnat samarbeta med och som jag hade kunnat tjäna betydligt mycket mer på. Men det är inga företag som jag tror på eller några företag som jag själv skulle handla på.

Sedan skriver jag ett eller fler inlägg, det beror lite på hur inspirerad jag känner mig, jag har kanske en himla massa ideér från helgen (eller en sömnlös natt) som jag vill dela med mig av till er.

Jag bokför kanske lite om det finns något att bokföra och går igenom ekonomin för företagen och beroende på hur mycket tid jag har så budgeterar jag lite.

Såhär tidigt på morgonen så blir det inte att jag kollar över Avanza, men senare under dagen går jag in och kollar hur det ser ut, just nu är det knappt roligt att gå in, så det gör inte jag… Bara massa röda siffror.

Nästan ingen tid alls

har jag idag… så det blir detta inlägget och sedan blir det att åka till salongen och ta emot en kund. Därefter ska jag följa med Mange på bilbesiktning och kolla motorcykel, han får ju (förhoppningsvis) sitt kort snart så han ska drömma sig bort lite. Jag ska även inom köpcentrat och köpa lite rekvisita till bloggen 😉

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.