Godmiddag på er. Idag har jag börjat dagen på jobb, för att sedan åka till vårdcentralen för att att lämna blodprov. Jag gjorde ju en gastric sleeve för ett halvår sedan och nu vill dom kontrollera så jag har rätt värden och liknande. Så det var ju bara att låta dom ta sina prover. Dom skulle egentligen lämnats tidigare. Men på grund av Corona så blir ju allt annorlunda och det tänkte jag inte på förra veckan när jag åkte dit för att lämna. Endast tidsbokning stod det på dörren så det var ju bara att vackert vända och åka hem igen.

Idag umgås jag med min mormor, min mormors syster (som vi kallar för farmor här hemma) och min mamma. Vi har varit iväg på en handelsträdgård och gått lite bananas, det är verkligen hur fint som helst där och jag älskar den högt. Så är ni någonsin här i Höganäs så måste ni ta en tur till Farhult (fantastisk långgrund strand finns det här också).

livsnjutare

Nu sitter dom här hemma i trädgården med varsin drink och njuter av det fina vädret, jag har fått visa mitt växthus och alla mina växtligheter. Det är något visst med att få visa sina äldre det man gör. Man vill få bekräftelse på att man är duktig, att man tänker rätt och att få inputs från dom är verkligen hur värdefullt som helst. Jag är så tacksam över att ha både Mormor och Farmor här i livet dom är 85 och 87 år och är fullt rörliga, även om mormor borde använda rullatorn som hon har…

Trots corona?

Ja, trots Corona. Vi umgås med avstånd, vi umgås utomhus och vi sköter oss. Alla är friska, utan symtom, ingen av oss träffar mängder med människor, det är jag som isåfall gör det. Men jag träffar dom enbart utomhus – därför är jag så otroligt tacksam för det fina vädret. Sanningen är den att jag tror att dom mår sämre om dom inte får träffa oss nu, när vi är symtomfria. Jag märker på dom att dom är svårstartade och lättretliga jag tror att depression hos människor speciellt äldre. Kan vara precis lika farligt som Coronan i sig. Så när vi är symtomfria så umgås vi.

Nu ska jag återgå

Till solen, till några av dom mest värdefulla människorna i mitt liv. Innan dom ska åka hem igen och jag ska åka och hämta dom mest värdefulla på förskolan.
Ta hand om varandra.

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.