Jag trodde det var morsdag idag, men det var det inte. Mange trodde dock att det var morsdag för 3 veckor sedan, så han var ju lite mer off än jag 😛 Däremot är det väl hög tid att börja klura på morsdagpresent och eftersom min mamma typ aldrig läser här, så kan jag ju dela med mig av vad jag ska ge henne 😛

Hon ska få en månad med Readly, just nu har dom en deal med att första månaden är gratis. Hon sitter alltid med sin platta eller mobil, så då tänkte jag att jag lika gärna kunde ge henne lite tidningar, fast i plattan 😛 Det finns riktigt många tidningar där att välja på. Jag brukar alltid ge henne hennes favorittidning Femina, med en bukett liljekonvaljer och en ask after eight i morsdag, men iår tänkte jag uppgradera det lite och ge henne alla nummer av Femina, ja under en månad iaf. Hon får även tillgång till en hel del andra tidningar också typ ”hänt i veckan”, ”leva&bo”, ”Mmagasin” och ”hus&hem” där är flera tidningar, men dom tror jag inte är intressant för henne.

Det behöver inte alltid kosta så mycket pengar

Det är ju faktiskt så att vi inte alltid behöver spendera så himla mycket pengar inte ens på dom vi älskar, det finns bra deals överallt. Tex. så kostar första månaden av Readly 9 kr! Jag signar alltså upp det i hennes namn, men med mitt kontonummer och sedan får hon sin månad och jag får det för 9 kr (signar ju inte upp det i mitt namn för då kan ju inte jag använda det som mitt erbjudande) däremot kan jag ju inte signa upp henne förrän på söndag eftersom jag behöver uppge hennes mejl och då kommer hon ju få ett medlemskap på mejlen 😛 Så readly 9 kr, after eight 41 kr, liljekonvaljer 0 kr för dom plockar vi själva = 50 kr i morsdags present.

Det är inte snålt

Det är medvetet och det är ekonomiskt, tänk bara på naturen, i vanliga fall hade jag köpt en tidning till henne, den hade hon i bästa fall kastat i tidningsåtervinningen när hon hade läst klart den, men hon hade kastat den när hon var färdig med tidningen. Här behöver inga träd sätta livet till för hennes morsdagsgåva och jag behöver inte betala dom typ 50 kr för tidningen. Det är verkligen Win Win Win, jag betalar mindre pengar, mamma får fler tidningar och naturen fortsätter växa.

Nu har jag iof köpt

en annan gåva till min mamma också, men den är från flickorna så det räknas inte riktigt och jag tänker att ooom hon mot förmodan nu skulle vara in och läsa, så kan du ju gotta dig i att där är en gåva du inte vet om mamma 😛 För det andra visste du ju typ att du skulle få.

Ger/får du morsdagsgåva?

Är det vanligt att ge/få morsdagsgåva? Hos oss är det en självklarhet, men det är det kanske inte. Gör ni det i er familj? Vad brukar ni ge?

2 reaktioner på ”Morsdag!

  1. Godmorgon söta, mor fina kommer få en SPA hotell helg som kan nyttjas under 2 år, lär väl gå till mitt lilla smultronställe här bakom och plocka bukett av gullvivor kombo liljekonvaljer också kanske lite Cho. Hoppas du får en forts trevlig måndag som det står i alm, själv på väg att möta upp pt-kund, kram fr lilla mig, 🤗..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.