Innehåller adlink till Hallon

screenshot_20200520-084433_messenger8089251389720999280.jpg

Hörni! Ska vi prata lite om denna dealen?! Hur bra är inte den? Här var jag nöjd med min deal som gav mig halva priset i 3 månader! Månaden efter så kommer denna dealen! Ja men grattis till er som kniper detta erbjudandet 😉

Telefonabonnemang

Jag har faktiskt bestämt mig för att jag är hos det företaget som ger mig billigast månadskostnad, just nu är det hallon, men det var inte längesedan Vimla gav mig bäst pris, alltså hoppar jag. Min telefon är betald, dom flesta abonnemang erbjuder ”utan bindningstid” nu vilket är jättebra och ökar min möjlighet att hoppa som jag vill. Det är kundens marknad och dom allra flesta operatörer har erbjudande de första X månaderna, därför räcker det ju att man är medlem dom första X månaderna för att sedan leta nya om det är det man vill eller så stannar man för att man trivs, för Hallon är ju faktiskt ett av dom billigare alternativen på marknaden.

Min abonnemang kostnad är 25% mot förr

det är helt galet att jag verkligen har dragit ner min kostnad med typ 75%, tänk att jag gick och betalade så mycket förr. Hur mycket betalar du varje månad för ditt mobil abonnemang idag? Hur mycket skulle dina kostnader kunna sjunka med?

Barnens abonnemang

Detta är en sådan grej man ska göra med barnens abonnemang, dom har Wifi hemma och i skolan – ska dom inte ha telefonerna. Jag får kolla över vad stora kidsen har och hoppas att dom inte har Hallon – så vi kan hoppa på detta erbjudandet istället 😉

Pengarna jag sparar

Ungefär 2400 kr per år sparar jag på mitt telefonabonnemang. Det är alltså lika mycket som det kostar för oss vuxna plus dom stora, att gå på Liseberg med åkband en dag.
Åkbanden och Entre kostar 1980kr så det betyder att vi har 420 kr till mat dessutom, så det enda som kommer ”kosta” är att ta sig dit, dieselpengar för oss är ungefär 300kr tor, ungarna får ha med sig fickpengar till ”onödigt snask” och vi har med matsäck till Lunch som jag kan få ner kostnaden på till ungefär 100kr för oss alla, men äta det skulle vi ju gjort ändå den dagen. Sen vill man kanske gå gasten och sådana saker också, men det är ”lyx” som jag känner inte behövs men ändå hade varit roligt. så låt oss säga att det blir… Nej men titta! Det ingår i stora åkpasset som vi redan köpt! Så himla trevligt, helt plötsligt så blev resan ännu billigare 😛
Det är alltså nästan en hel semesterdag med aktivitet och skoj som jag sparar in på att hela tiden byta, fixa och ändra mina abonnemang, det är detta jag menar med medveten konsumtion! Hur bra är det inte! Pengar som helt plötsligt finns där för att du gör andra val och inte fastnar i slentrian.

Vi ska faktiskt åka till Liseberg

i sommar om saker och ting lugnar ner sig, stora grabben fick det i födelsedagspresent, eftersom vi ändå skulle till Göteborg och kolla Rammstein som han fick i julklapp, vi skulle ha en helg han och vi vuxna. Nu blev ju Rammstein inställt, men vi har redan bokat och betalt husvagnsplatsen, så då valde vi att ändra om lite och fråga om storasyster vill ha detta i födelsedagspresent också och följa med dit. Så med andra ord, mina ändringar med mina mobilabonnemang har nu gjort så att vi kan ge barnen ”gratis” födelsedagspresenter, min medvetenhet har därmed gjort att deras födelsedagspresenter – blir en sommaraktivitet OCH jag slipper massa skitsaker som dom JÄTTEGÄRNA vill ha i födelsedagspresent men som sen bara ligger. Snacka om en massa flugor i en smäll!

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.