För att man saknar dom…
Ångrar sig dock ganska så fort, men oj vad jag älskar dom ändå ❤

Vi ställde oss och bakade så fort vi kom hem, förutom L, hon hade fått en spink in under nageln, det gör ju så ont. Hon vägrade ta ut den och fick ännu mer ont när till slut lät mig försöka, så nu sitter hon med asolsprit runt tummen, hoppas att den kommer vandra ut själv ❤

Jag och Z ställde oss iaf och mixade bananer och blandade havregryn, kakao och salt till en smet. Jag hade sedan innan lagt in klickar med jordnötsmör i frysen som vi tog ut och rullade in i chokladsmeten. Sedan rullade vi allt i hackade jordnötter och sedan swish in i kylen för stelning.

Receptet:

2 mogna bananer
2msk kako
1krm salt
3dl Havregryn (glutenfria)
ca 1/2 dl jornötssmör ( 8 klickar in i frys)
1dl jordnötter (att rulla i)

Galet enkelt att göra med barnen och det innehåller allt dom älskar… mäta, hälla, mixa, kladda, smaka det går fort och man behöver ingen ugn eller spis… Vilket måste göra detta till rawfood? Eller? Oavsett så är det sockerfritt och det är bra. Det var även mannens kommentar av dom… ”Dom är sockerfria va??” jag tror inte det var ett bra betyg från honom 😛 Han svarade nu när jag frågade att dom var helt ok, men att vanliga är mycket godare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.