20200422_1139081422338749468812985.jpgInlägget innehåller affiliatelänk

Godmiddag, har precis  kommit hem från en promenad. Jag fullkomligt älskar rapsfälten, gult är inte fult det vill jag lova. Känner mig riktigt nöjd över att jag precis kommit in, för just nu så har det börjat dugga lite lätt utanför fönstret. Har börjat lyssna på ljudböcker när jag är ute och går, cyklar och jobbar i trädgården, det är verkligen guld värt för mig som egentligen är världens bokmal, men som inte riktigt kan ge mig tiden till att sätta mig ner och läsa.

Screenshot_20200506-094508_Nextory

Just nu läser jag denna boken av Jacqueline Sundström den är riktigt stark, sådär stark så att tårarna rinner, ilskan kokar över och små lättnande suckar kommer helt utan att man egentligen ber om något av det. Den är bra, jag gillar den faktiskt. Men jag blir så fruktansvärt arg och ledsen över att det sker, i en värld, ett land som vårt. Det får inte ske någonstans, men det känns som att nej – inte här. Jag har bara kommit en tredjedel av boken men det är värd att läsa faktiskt, det är bra att vidga sina vyer och inse att man kanske lever i en rätt skyddad värld (vilket jag faktiskt till viss del är tacksam för).

Nextory då, då

Det finns en hel del schyssta uppläsningstjänster av böcker på marknaden, av någon anledning är det främst nextory jag har använt mig av. Nu senast drog jag igång en prenumeration för att jag ville läsa ”ut ur ekorrhjulet” och den finns här.
Sen läser jag jättemycket tillsammans med barnen i paddan med denna också och mannen lånar också min och lyssnar på sina böcker. Vi valde att bara ha en som kan lyssna åt gången på vårt abonnemang eftersom det räcker för oss. Men där är ett som gör att hela familjen kan lyssna/läsa – så bra!

Rabatt  till er

Jag var i kontakt med Nextory och frågade om jag inte kunde få någon schysst rabattkod att dela med mig av till er och det fick jag, så om ni klickar in er här så kommer ni få 30 dagar gratis (istället för dom 14 dagarna man brukar få)!
Du måste ange ditt kortnr och liknande när du påbörjar din prenumeration, eftersom när dina 30 dagar löpt ut, så fortsätter din prenumeration. Så tänk på att byt prenumerationstyp eller avsluta din prenumeration i tid så du inte behöver betala mer än du tänkt ❤
Jag är riktigt glad och tacksam för att jag får chansen att dela med mig av detta fina erbjudandet till er.
Tips på vägen

Oh justed! Tips, nu under era 30 dagars gratisabonnemang, välj guldmedlemskapet då (detta kan ni ändra senare) för då har ni tillgång till alla böcker gratis (då tex ut ur ekorrhjulet).  Men glöm inte att byta abonnemangstyp om ni vill ha lite mindre utbud och betala lite mindre efter dom 30 dagarna 🙂

Har du något tips på vilken min nästa bok jag läser borde vara? Kommentera gärna ❤

 

Kram Budgetmorsan

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.