Jag har provad det mesta som ska vara hållbar hårvård.

Eller nej, jag har inte tvättat håret i mjöl, men jag har tvättat med vanligt schampoo, med balsammetoden, med div olika schampootvålar. Men jag har på riktigt inte hittat något jag trivs med.

Schampoo-tvål

Schampootvålarna använde jag länge, mitt hår blev oljigt och det vet jag ju att det gärna blir från början, men mitt hår blev inte riktigt bättre och det kändes väldigt smutsigt och jag gillade inte det alls, jag höll ändå på med det i typ 3-4 månader. Jag provade dock aldrig med vinäger efter, det vet jag såhär efteråt att vissa gör, det kanske var mitt misstag.
Jag köpte mina schampootvålar på Jordklok och jag önskar verkligen att jag kunde använda dom För jag VET hur många som helst, som är GALET nöjda med sina tvålar!

Återgå i gamla vanor

Sen blev det ju att man återgick i gamla vanor, så jag tvättade håret med vanligt schampoo, även om det var mer sällan så gick ju ändå schampooflaska efter schampooflaska. så mycket onödigt plast. Flickornas hår tvättades också med vanligt schampoo – schampootvålarna använde jag aldrig på dom, för fyförsatan vad dom sved om man fick in det i ögonen…

Fick ett prov

Också fick jag detta schampoot på prov, men jag använde inte det på säkert 2 månader, det bara låg där hemma, som det mesta från den där lådan som kom hem en gång i månaden med massa prover som jag egentligen inte behövde. MEN det visade ju sig att det var ett enormt jäkla stjärnskott! I början av December började jag använda detta schampoo och det börjar ta slut nu. Tror jag har typ två tvättar kvar. Så nästan tre månader har det hållit och det visar ju på att jag tvättar håret ungefär var tredjedag. Däremot, så kom jag på att jag faktiskt tvättar flickornas hår med detta schampoot också eftersom det inte alls svider lika mycket i ögonen som tvålen. Men deras hår tvättar vi max 1 gång i veckan, för oftare behövs inte.

I Love my planet
Shampooing concentrate
Koncentrerat schampoo

Detta schampoot är alltså i koncentrerad form och det innebär att det behövs enormt mycket mindre plast till behållaren. Jag tycker på riktigt att schampoot är grymt.

Rabattkoden LOVE20 gör att du får en gratis vara på Yves Rocher

FÅ DUBBELT AV FÖRSTA VARAN I DIN KUNDKORGNÄR JAG SÅG ATT MAN JUST NU FÅR 1 VARA PÅ KÖPET NÄR MAN HANDLAR PÅ YVES ROCHER SÅ VAR JAG JU TVUNGEN ATT KÖPA DET DIREKT! DET BLEV ALLTSÅ 3 SCHAMPOOFLASKOR MED FRAKT OCH ETT PLANTERAT TRÄD ISTÄLLET FÖR EN PREMIE, FÖR 150 KR.
SCHAMPOOT RÄKNAR JAG MED KOMMER HÅLLA CA 9 MÅNADER, KÄNNER LITE ATT JAG BORDE HA SOM MÅL ATT DET SKA HÅLLA ETT ÅR.

Utlottning av mitt schampootvål

Jag har ett schampootvål här hemma, som inte kommer bli använt, det är för dig med rött hår. Eftersom jag inte kommer använda det, så tänkte jag att jag skulle lotta ut det till någon av er. Just nu verkar jordklok inte sälja denna produkten längre, så jag kan inte skriva någon direkt beskrivning av just denna produkten, men här kommer beskrivning om märket 😉

Flow Cosmetics

är en ekologisk schampotvål för normalt, torrt och självlockigt hår. Berikad med ringblomma som ger volym och glans samt hjälper till att lugna stressat och skadat hår. Rosa lera har en rengörande och lugnande effekt och agavenektar tillför extra fukt.

 • Tillverkad av ekologiska växtoljor, leror, örter och eteriska oljor.
 • Ger normalt och torrt hår volym och glans.
 • Passar för dagligt bruk.
 • Plastfri förpackning.
Vill du få chansen att få hem detta schampoo?

Till dig själv eller någon i din omgivning? Är ju världens bästa gåva till någon med rött hår som har allt! Kommentera då detta inlägget så är du med i utlottningen.
Jag bjuder på frakten 🙂 (För ökad chans, dela mitt instagram inlägg och tagga mig i det också så får du två lotter istället för en) Tänk på att skriva ert instagram alias här så jag vet om ni ska ha två eller en lott ❤
Värde ca 140kr

Vinnaren dras den 20/2-19

Kram Budgetmorsan

4 reaktioner på ”Hårvård

 1. Använder exakt denna schampootvål till mitt röda hennafärgade självlockiga hår! 😀 Älskar den 🙂 Såklart jag vill vara med på denna utlottning! 🙂

  Gilla

 2. Hej
  Spännande jag har ett riktigt problemhår med torr hårbotten osv. Röd/orange hår och vill gärna vara med på utlottningen.

  Gilla

 3. Denna skulle jag gärna vilja pröva. Jag har haft svårt med schampotvålar få mitt hår gärna blir torrt för att sen bli fett alldeles för fort. Att hitta en för rött hår gör det helt klart värt att testa igen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.