Struktur på dom fria arbetsdagarna

Idag är det fullt ös. Jag måste börja strukturera upp mina dagar som jag är ledig från mitt företag och anställning, det är inte precis som att jag är ledig ändå. Här ovan ser ni måsten som både berör företaget och vardagen. Älskar att kunna kombinera vardagen med företagen, såhär vill jag leva. Och jag älskar att kunna ha barnen på förskola precis så mycket/lite som behövs. Denna veckan har dom varit hemma mån-tis idag blir en ”full dag” med 7-14.30

Att vara Budgetmorsan

Jag älskar verkligen att vara Budgetmorsan och jag har storslagna planer för just bloggen och mitt Instagram, men det kräver tid. Och om jag ska ha möjlighet att ta det från mitt företag som jag tjänar pengar på, så behöver jag ju kunna kompensera det åtminstone en bråkdel.

Så idag ska ringa Skatteverket och kolla vad som gäller, jag hade tyckt att det hade varit så himla roligt om mina planer hade blivit verklighet. Jag hoppas att ni kan ha lite överseende med att det ibland kommer lite inlägg med sponsring.

Mitt löfte till er

Jag kommer aldrig att göra falsk reklam. Jag kommer alltid att berätta precis vad jag tycker om en vara och vad jag tänker. Jag vill kunna erbjuda er tips och Trix och dom gångerna jag gör reklam så kommer det stå Affiliate längst upp. Ibland så kommer jag kanske länka er till något, men det är för att jag vill tipsa er för att jag själv använder det. Ibland så kan jag tjäna pengar på att tipsa er och nu när Budgetmorsan börjar bli lite större, så finns det större krav på mig. Jag får tex. Inte tipsa om karma så ni och jag får 40spänn att handla för och länka till det, om det inte står längst upp att inlägget innehåller affiliate länkar.

Hjälp mig, era åsikter är viktiga!

Ge mig gärna er åsikt på allt det här. Jag tycker det är en himla svår balansgång. Jag har fått samarbetserbjudande. Vissa har jag tackat nej till direkt, eftersom det enbart är för ökad konsumtionshets. Men vissa går jag med på. Hur tänker ni? Snälla ge mig era åsikter. Ni hjälper mig bli bättre!

Kram Budgetmorsan