Inlägget innehåller annonslänk för Matsmart och för Karma – allt för att ni enklare ska komma till det jag pratar om.

Godmorgon, idag efter jobb,jag slutade 8.30, körde jag till Ica eftersom jag hade handlat via karma (klicka här för att skaffa karma och få 40 kr att handla för) och jag hade ett paket från matsmart att hämta.

För att kunna hämta produkterna från Karma så måste jag gå in i affären, smart uppbyggt 😉 Då ramlade jag såklart över svinnlådan med frukt och grönt, så där blev det 3 gurkor för 6 kr st istället för 19kr st. 1 kg trötta paprikor för 20 kr. sedan köpte jag även ekologiska rödbetor för 15 kr och 1,6 kg kycklingfärs för 90 kr.
Bara på grönsakerna så sparade jag 92 kronor, genom Karma så sparade jag 71,44 kronor, jag köpte även små proteinpuddingar, perfekt för mig som inte orkar så mycket mat, men som behöver få i mig mer protein på dom sparade jag typ 35 kronor.

Denna morgonen handlade jag för 528 kronor och jag betalade 303 kronor vilket innebär att jag sparade 202 kronor
Då är där bra Protein till 20 portioner mat så det känns absolut som en bra deal.

Matsmart – Handla billig mat på nätet och minska matsvinnet

Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben. 

  • Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
  • Leverans över hela Sverige. 
  • Frakt 49 kr – Fri frakt vid köp över 500kr
  • Leverans 2-5 dagar. 

Mitt köp från Matsmart då, ja den hämtades bara idag, men i den finns lite allt möjligt, som ni kan se här nedanför.

Vad sparade jag då genom att handla på Matsmart?

Jag sparade 1467 kronor på mitt köp via matsmart vilket innebär 74% rabatt och nu kommer jag slippa att handla på hur länge som helst, för nu har vi verkligen fyllt på vårt förråd med diverse produkter som gör att vi kan trolla med maten, häng gärna med och se vad som kommer att kunna skapas av allt jag köpt och som såklart redan finns här hemma 🙂

Varför jag handlar på matsmart?

Matsmart ger mig chansen att handla bättre varor till lågpris, detta innebär dock inte att det jag handlar på matsmart inte går att hitta en liknande vara till lägre eller samma pris i vanlig butik, däremot så innebär det oftast att den då inte är ekologisk eller att den mindre bra villkor för dom som framställer maten. SÅKLART kan man hitta massa ”skräpmat” och onyttiga alternativ också på matsmart, men jag tänker att vi kanske kan välja själv vad vi vill köpa och inte köpa, precis som vi inte handlar upp allt godis i en butik när vi ska handla mjölk (inte var gång iallafall 😉 så behöver man inte handla de onyttigare alternativen på matsmart. Jag upplever att jag får renare mat till bättre priser. Sen att dom brukar få in glutenfria produkter är galet bra eftersom grabben här hemma har celiaki, därav dom 11 förpackningarna av hamburgarebröd, dom åker direkt ner i frysen och sen har vi där till honom och alla andra som väljer bort gluten från sin kost som är på besök.

Kvar på matkontot i februari

Nu med denna handlingen så har jag handlat för 803 kr i februari, vilket innebär att jag har 1197 kronor kvar på matkontot.

Jag hoppas ni får en underbar dag! Kram budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.