Jag har ju ett mål, att under sommarmånaderna vara självförsörjande på bär och grönsaker, det hade varit så himla roligt. Jag har börjat läsa extremt mycket om just hur man bygger en trädgård och just denna boken av Lena Israelsson har gett mig så enormt mycket kunskap!

Jag hade ju en liten hörna som jag odlade på, ca 8 pallkragar, sedan utvecklade vi det med 6 pallkragar till. Det gjorde vi förra sommaren, det har jag skrivit om här nu har vi byggt en stor odlingsbänk som jag kan odla massa i 🙂

Där mina allra första pallkragar stod, ska rensas och sedan ska vi sätta dit ett enormt (enligt mig) växthus med följande mått
Area 11,5 m2
Höjd 2580 mm
Längd 4460 mm
Bredd 2570 mm
Jag är så himla peppad på detta växthuset och jag hoppas att det kommer bli såå himla snyggt och bra! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.