Här sitter jag, med mina barn, klockan är över deras läggtid.
Dom är övertrötta, men nöjda.
I år har vi struntat i flygresorna för flera tusentals kronor. Vi har struntat i dyra hotell och vi fokuserar på att umgås. Nu har vi förmånen att äga en husvagn, som gör att vi kan #hemestra och njuta av #sverigesemester vilket för oss är lyx. För oss är det såå värdefullt atr vara ute mer eller mindre från det att vi vaknar tills att vi går och lägger oss.
.
.
Jag har på mig hallonröda foppatofflor, ett vinrött linne och senapsgula shorts. En färgkombination som jag aldrig i hela mitt liv skulle visa mig ut på stan med, eller jo kanske utan foppatofflorna. Men nu är vi på semester. Jag har lagt alla yttrekrav som kanske egentligen är mer inre(?) Åt sidan och jag har på mig det som jag kände för just då. Jag åkte tillochmed iväg till affärer i dessa kläderna och jag brydde mig verkligen inte för fem öre vad människor skulle tycka om det och det är verkligen en befrielse. Känslan att kunna vara precis som jag vill, den är rätt så jäkla härlig..

Jag låter tillochmed bli att bry mig om att jag inte ha en bh på mig efter att vi varit och badat, jag låter bli att tänka på att jag gått upp alla kilon jag gick ner förra året och jag låter bli att tänka på att jag inte har med mig någon rakhyvel och inte rakat mig sedan i fredags och att stubben börjar bli mer än synlig. Och det fungerar faktiskt, jag är med min familj, vi njuter av glass och onyttigheter varje dag för vi är på semester. Vi väljer att bara existera och njuta av varandras sällskap och det går över alla mina förväntningar att strunta i alla ovan nämnda tankar.

Jag är här och nu, nu och här. Men trots det så är jag väldigt medveten om att vardagen är intill dörren och att dom där extra kilona inte är hälsosamma och att jag faktiskt verkligen inte har några kläder som passar, att det börjar bli svårt och jobbigt att leka med mina barn under en längre tid och att jag faktiskt inte trivs i en kropp som inte kan vara så aktiv som jag vill vara. Dom andra sakerna tror jag mig kunna fortsätta tänka bort om jag vill det och fortsätta trivas med att vara jag. Jag kommer inte gömma mig i vassen, varken för mina foppatofflor, håriga kropp eller mina extra kilon. Det är sommar och jag vill njuta av den med mina barn och min man. Här och nu, nu och här.

Det är rätt så himla vackert här på #gunnarsö även om jag kanske ttcle5r att campingen kunde varit lite mer uppröjd och ordningfixad för oss campare.

En reaktion på ”

  1. Hej! Mycket intressant och inspirerande blogg! Jag skriver om vägen mot ekonomisk frihet i kombination med ett dyrt fritidsintresse…inte alltid lätt! Välkommen att hälsa på om du vill! Jag kommer följa dig, hoppas ok! Hälsningar Louise

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.