Just nu har dom 25%rabatt i webbshopen på lindex med koden happy19may 

Jag såg det alldeles för sent så många favoriter var redan slut.

J

Jag gillar verkligen Lindex, bra kläder, bra priser och bra storlekar. Jag upplever även att dom går mot ett mer hållbart och miljösmart tankesätt med bättre produkter och schysstare villkor för dom som gör kläderna mer intressanta för mig.

Total rabatt 474kr så det är absolut ett trevligt sparande – men det bästa sparandet är det man gör genom att strunta i att handla 🙈 Så det slutade med att jag rensade ännu mer och ommodifierade kundvagnen. Så det slutade med 6 par trosor och tre hoodies 😍. Med närmre 50% rabatt så klagar jag inte på mitt köp och flickorna kommer bli överlyckliga över sina bamsetrosor och stora tjejen kommer äntligen få några ordentliga hoodies! dessutom får jag 1% i återbäring tackvare att jag handlar med mitt kreditkort 😀

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.