Jag, vi, är inne i vårt flow igen, jag går i regel in i en vinterdepp så fort det blir mörkt, det här året var det värre än någonsin. Men nu är jag ur den och energin, motivationen och glädjen är tillbaka. Jag har ett mål i år, att sälja av saker för ca 75.000 kr. Det handlar om våra saker här hemma. Saker som vi köpt men inte använder, saker som vi fått men inte vill ha, eller saker som vi vill ha men som ändå inte kommer till användning. I regel är det bara mina och barnens saker som säljs, eftersom min man håller lite hårdare i sina saker. Jag tror att det är bra att försöka sälja av, rensa bort och kanske även förnya, även om vi försöker strunta i det sistnämnda, åtminstone när det kommer till nykonsumtion.

Denna månaden lyckades vi sälja för 6050kr detta året har vi sålt för runt 10.000 kr, jag tror att det är mer, men kommer inte på vad, så därför säger vi 10.000kr jämt nu. Det innebär att det är saker för 65.000 kr kvar att sälja för. Jag vet inte om vi har det. Det är mycket pengar. Men vi har mycket saker. Det handlar om att hitta rätt köpare. Hittar vi rätt köpare till alla saker så tror jag att vi skulle kunna få ihop dom 75.000 kr men alla vill pruta och få så bra deals som möjligt, jag också!

Vad sålde vi då för att kunna dra ihop så stora summor pengar denna månaden?
Bugabo Donkey Duo 4400:-
Sjal 450:-
Loungeset 550:-
Tripptrappstol 600:-
Hokuspokusstol 50:-
Så många av våra dyrare saker här hemma är ju sålda nu och vi har små krafset kvar.

Jag grävde upp mina gamla högskoleböcker nu och insåg att det är nu eller aldrig som dom ska lämnas in för försäljning. Så dom är registrerade och ska lämnas in på campusbokhandeln för försäljning, det kan kanske bli några kronor där, om inget annat så blir jag av med böckerna och det känns bra att jag slipper kasta dom! Där är mycket ångest, glädje och tårar i dom där böckerna! På fredag så ska jag lämna in en stor låda med kläder till en loppis som ska sälja det åt mig (jag älskar att jag slipper göra något mer än att märka upp, lägga upp och hämta överblivet och det kostar mig 100:- plus 10% av försäljningen och kläderna kommer till användning!)

The secret är inte kurslitteratur, den råkade visst bara hamna där 🙂


Jag längtar tills på lördag! 🥰

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.