Jag är på väg någonstans, vi är påväg någonstans, till ett mål vi har gemensamt. På denna vägen så kommer det krävas enormt mycket av mig! Jag kommer ge mig ut på djupt vatten och besöka platser som jag är grymt rädd för. Utmaningarna är många och jag känner mig lite utelämnad. Jantelagen är verkligen enormt närvarande och även om jag vet att många hejar på mig, så är det endå dom jag tror vill att jag ska misslyckas som hörs tydligast.

Jag är arg • upprörd • besviken på min skälvkänsla och på jantelagen som tar ifrån mig det här spännande och roliga jag har framför mig, jag kan ju detta! Jag vill ju detta! Detta är mitt första steg på resten av våra liv. Detta kommer bli bra!

Så nu är jag färdig med osäkerhetens stig och styr in på huvudvägen igen…

Hej! Vet ni vad? Jag har världens grej att berätta! Jag har bestämt mig för att följa en av mina drömmar! Jag ska starta företag! Inom skönhetsbranschen! Jag kommer erbjuda Lashlift• Permanent makeup •Plasmapen och detta är såå galet spännande! Initialt ska vi göra vid i källaren, där är ett perfekt rum för mina behandlingar och den har en ytterdörr så det verkligen känns som en salong som man kommer in i direkt och inte ett hem! 😍 Jag är så stolt över att jag vågar detta även om jag tycker att det är läskigt! I nuläget erbjuder jag #lashlift men i början av maj kommer jag kunna erbjuda permanentmakeup – ögonbryn också. Då med stråteknik, puder, ombre och mix. Plasmapen vet jag inte när jag kommer kunna börja erbjuda så det får jag återkomma om! 🥰

Titta jag har tillochmed skaffat mig en logga och företaget väntas på att registreringen ska godkännas. Detta är verkligen sååå spännande och detta är en väg till vår dröm om en egen gård! -hur ska jag berätta i ett annat inlägg!

Gå gärna in och följ lz_beauty_ på instagram och facebook

Ikväll ska jag iväg och köpa min behandlingsbänk 😍

Kram Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.