Jag har tagit på mig en alias. En superdräkt och kallar mig för Budgetmorsan. Jag tipsar om sånt jag tycker är värt att tipsa om och jag skriver om sånt som jag vill skriva om. Mitt syfte och förhoppning är att inspirera och göra skillnad. Mitt konto och min blogg är inte, även om ni SÅKLART är välkomna hit ändå, avsedda för fullt upplysta människor om dom ämnen jag berör. För jag är en nybörjare. Jag är så grön så det inte är sant. Budgetmorsan skapades för att jag själv skulle bli bättre för att jag själv skulle bli mer motiverad och för att mina vänner skulle slippa se en massa sånt på min privata instagram. Det gick fort att gå från Budgetmorsan där tanken nog från början hade tänkt att vara lite typ. ”Strunt i vilket land köttet kommer ifrån, du ska ändå inte prata med det” anda till att bli inspirerad av massa fantastiska konton som skrev om hållbarhet, ekologisk mat, plastbantning och om pantwalks. Fokuset ändrades till hållbar mat för en hållbar kostnad. Detta innebär inte att jag INTE kör budget varianter. För det gör jag, ofta och gärna. Utan detta betyder att jag håller på att lära mig och att sakta men säkert så kommer mer ekologiskt, mer grönt, mindre kött in i mitt hem. Jag väljer mer och mer att köpa den, enligt mig, mer hållbara maten gentemot den som enbart är billig.

Det finns folk som anser sig ”äga” budgetmorsan! Jag har fått kommentarer som ”Jag har gillat dig innan, men nu…” eller tex ”du har skrivit att du bara köper svenskt kött men här ser jag att” eller ”du skriver att du plastbantar men ändå så använder du plast”. Ibland tror jag att folk förväntar sig att jag är någon slags felfri maskin som aldrig gör misstag, slarvar eller ”skiter i vilket” jag får stå till svars för vad jag skriver och gör (såklart av vissa människor! Jag har fått jättefin feedback av jättemånga människor också!) Och det ska man behöva göra, för det är så man utvecklas! Men ibland önskar jag att jag bara fick berätta om min dag 😍


Jag är en helt vanlig morsa som försöker göra det bästa för mig och min familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.