Hej på er, vem ni än är, vart ni än är.

Välkomna!

Budgetmorsan skapades för nästan exakt en månad sedan, den 30/10-18 på instagram som en följd av ett brödbak där hashtagen #budgetmorsan lades till vid en bilddelning. Namnet var fräckt och jag tänkte att henne vill jag följa, men hon fanns ju inte, än.

Så på den vägen är det.

Jag skapade Budgetmorsan på instagram och på väldigt kort tid hade jag över 1000 följare och antalet växer hela tiden, vilket är superroligt! Just nu i skrivande stund, så har jag precis gått över 1500 följare!

Vem är då personen som sitter här och kallar sig för ”Budgetmorsan”, ja först och främst är det en person som inte riktigt hänger med i svängarna som budgetmorsan tar och som känner sig enormt ödmjuk inför allt vad detta har och kommer att leda till, detta är superskoj!

Vi bor i en liten by, på landet i ett villakvarter… där förstörs drömbilden direkt, vi längtar vidare, till en gård utan grannar med stor tomt och massor av byggnader till alla våra planer om egna företag, FIRE, Downshifting och självhushåll allt är lite rörigt.

Helt plötsligt- med budgetmorsan så kom jag i kontakt med en massa fantastiska konton, konton som hade namn på mina drömmar! Jag hade aldrig hört talats om varken Downshifting eller Fire innan, men det var ju precis detta jag ville och framförallt så vill jag äga min egna tid! Jag kom även i kontakt med sustainableliving, plastbantning och att leva hållbart. Även minimalism har väckt mitt intresse och jag är just nu i en himla röra som jag hoppas att denna blogg och kanske även ni ska kunna hjälpa mig reda ut. Min förhoppning är att allt ska gå från klarhet till klarhet och att vi alla ska växa, tillsammans med denna blogg!

Nu kör vi!

/Budgetmorsan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.